-

FÖRLÅT alla läsare för jag inte har bloggat eller så men har gjort ganske mycket :) haha ska berätta lite om helgen dååå .. :)
.
haha i fredags så vare skolan sen efter så åkte jag hem chillade spela lite fifa och sen åkte jag till kyrkan :) har inte vart där på ett tag känns som jag måste börja ta tag lite mer i de :) haha iaf sen åkte jag hem gjorde inte så mycket snacka i telefon med jennie milde och spela fifa till 2 sen sov jag för hade match på lördagen.
.
på lördan så hade jag match jag försova mig -.- helt otroligt fattar inte vad som hände me väckarklockan men iaf så min tränare kom o hämta mig hade ju med mig högtalarna också så de e tungt att bära ! sen matchen gick väl okej första halvlek vi möta bele barkarby dom va inte så bra men aja vi tog ledningen med 1-0 i första halvlek sen andra började sjukt dom gjorde 2 snabba mål sen så blev de fler vi gjorde o dom gjorde tror matchen sluta 6-5 till oss eller dom kommer inte ens ihåg :O efter matchen så åkte jag hem duscha fixa mig lite skulle tagga ut men blev inget folk kom hem t mig ist vi chillade lite me musik hade sjukt roligt iaf sen när alla tagga så satt jag o spela fifa till kl 5 på morgonen sen sov jag vakna kl 11 igen av att mamma hade gjort frukost till mig, hon e underbar !!
.
så i dag söndag gjorde jag inte så mycket chilla isängen lite sen så kom jag på att vi kunde tagga till högdalstoppen och köra lite chicken race haha så sjukt roligt de va hahah  så vi vet iaf fall vad som händer nästa helg om snön e kvar ahhaah men de va rolig dag me grabbarna ! men aja nu ska jag kolla film o sova men skriver i morn eller kanske senare :)
.
här kommer lite bilder från helgen haha ! 
och här är 2 bilder på min lille bror som jag klippt/raka :) de blev faktiskt tuuungt !
när allt e fixat o de blire som neymar tuungt viist ;)
.
aja peace & love <3

FREDAG!

IT'S FRIDAY !!! ajde fredag i dag vad händer i dag då allihopa ? ere fest eller ;) haha
.

.
.
aja igår hade jag träning ska skriva lite om hur de gick ;) de började lugnt de va mycket folk igen ! nytt folk som provtränade kuul!! iaf vi började med kvadraten 2 i mitten och ett tillslag. därefter delade vi upp i 2 lag och spelade en övning där de är ett lag som ska göra mål och de andra laget ska hålla bollen inom laget vi körde de halva träningen typ de kul bra tempo faste de kunde vart bättre självklart ;) därefter körde vi en övining 3 mot 3 körde de kanske i 20 minuter, sen den sista kvarten fick vi löpa 70 sec och vila 20 sec i en hel kvart utan stopp ganska jobbigt men galet nyttigt för laget ;)
.
JUSTE i morn har vi match i tyresövallen kl 13.30 kom och kolla allihopa!!

men nu ere fredag så idag vet jag inte vad som händer får se kanske ska t kyrkan eller kanske träffa folk eller så ska iaf ta de lugnt idag har ju match i morn så måste vila också ! men skriver senare har matte nu så vi hörs ! PEACE & LOVE
.
.
FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM  @vivancoos
.

BILDER

HAHAHA FOLK KLAGAR PÅ ATT JAG INTE LÄGGER UT BILDER HAHA !! HÄR HAR NI FUCKING BILDER PÅ MIG O FELIPE !! HOPPAS NI BLIR NÖJDA -.-




haha sorry !!

haha förlåt alla läsare xD skrev inget igår men hade ingen tid och min lur e seg så kan inte skriva från luren ..
men vad hände i går ? haha hade ju studiedag så vakna typ kl 12 av att frida ringde mig -.- men ändå de va lika bra :) men sen så vakna jag käka frukost och satt o spela fifa til typ kl 4 halv 5 sen så börja jag fixa mig för skulle till liljeholmen på öppet hus i min skola skulle följa me frida och olivia dom skulle se skolan haha dom typ tyckte inte om de xD aja iallafall sen så tagga vi t subway sen donken. efter de tog jag tåget till häggvik möte gabriel på tåget så åkte med honom hem till han, för hans syster Daniela fyllde år och såg första halvlek av el clasico där ockå mycket trevligt sällskap ! sen vid halvlek åkte jag, jonas och steban hem t honom och kolla på resten av matchen.
vad ska man säga om matchen mycket fina mål av barca! första målet en fin passning från messi fram till pedro som är ensam och lägger den enkelt på sidan, sedan precis innan halvlek får barca en frispark som går på muren och styrs ut mot dani alves som gör nog bland som finaste målen ! helt otroligt fint ! sedan andra halvlek så gör real 2 mål en pass utav özil till C.ronaldo som skottfintar pinto och går förbi o lägger in bollen enkelt i mål. därefter får benzema en nick pass och benzema hanterar situationen sjukt bra lägger bollen över puyol, som ramlar och sen lägger in bollen i sidan om pinto och där blev det 2-2 i matchen, tyvär så kom inte real vidare för barca vann på borta match så barca är vidare och hoppas dom vinner hela skiten ! :)
.
aja som hos min kusse i sollentuna iaf vi spela fifa efter matchen till typ 1 halv 2 sen så sov vi.
och idag vad ska jag säga vi har vår fina vikarie igen hahahahah .. skit tråkig lektion men sen så slutar jag 11 skööönt ! har träning i kväll har inte tränat på hela den här veckan för har vart sjuk :( så ska bli underbart att få träna igen !! om jag får av min mamma dåra ! men ska försöka jobba nu haha skriver kanske senare ! hejdååå ! Peace and love ! <3
.
HÄR FÅR NI DANI ALVES UNDERBARA MÅL ! OCH HANS GALNA MÅLGEST !!


har inte pallat ..

tjaa alla läsare hah .. jag har inte pallat bloggat har vart typ sjuk och haft mkt att göra .. men aja igår va jag inte i skolan mådde ju dåligt ..  sen i dag gick jag till skolan haha och somnade på första lektionen va helt död fortfarande lite sjuk men va tvungen att gå t skolan -.- iaf sen så kollade jag film ist för att sova .. men sen vare lunch slutade typ halv 1 i dag hade mentorstid sista lektionen och blev utsläng för jag öppna datorn -.- haha och mashkal blev också utsläng för han kast typ något på mig xD sen så sluta vi jag rullade hem skulle spela fifa men somna och vakna nyss de betyder att jag inte kommer sova så mycket inatt asså :O fast de gör inte så mycket ;) haha har fan studiedag i morn helt underbart ! så om nån inte e i skolan eller så säg till så kan ni träffa mig o felipe ;) haha de e bara höra av er ;)
men ska spela fifa nu med zack online ! så om nån har xbox och vågar möta mig ;) de e bara at säga till så kör vi ;)
HAHAHAHHA en enkel bild när jag o felipe va i kista me mimmi melinda och alicia haha .. men säg till om nån vill träffa oss vi har ju studiedag ;)

Länkbyte

Tryck på bilderna för att komma t katternas bloggar ;) <3

har inte bloggat sorry alla läsare

hahah sorry at jag inte skrivit xD man har inte pallat ! gjort ganske mycket och pallar inte skriva med luren men iaf vad jag har har gjort e typ sov hos kusse sen så mådde jag dåligt och se men han bjöd mig på subway ;) underbart ! de va vår frukost ! efter de så gick jag träffa mamma för att hon skulle ringa skolan och sjuk anmäla mig men vi gick med jonas att teckna abonnemang på hans iphone 4s sen åkte vi hem t mig mådde inte bra ganska sjuk asså man aja så vi spela lite fifa hos mig ;) sen kom daniel hans lille bror och nyss käka vi och så ska spela lite mer fifa sen får vi se kanske går t träningen och kollar bara tror inte jag kan vara med .. men ska chilla nu med grabbarna skriver senare om jag gick t träningen o så !  Peace & love
.
lite bilder från idag;)
de underbara idag !! ;) <3
och jonas me sin nya lur hahah !!

fifa bug haha



hahaha kolla vad som hände när vi spela fifa xD helt random xD hahahahaha

hos kusse

chillar hos kusse nu med grabbarna ! vi typ spelar fifa och chillar galet haha ska typ snart kolla på matchen real madrid bildao de kommer nog bli en grym match ;) men efter vet jag inte om jag ska hem eller stanna får se om nån åker åt mitt håll haha men aja ska chilla me dom lite nu o så men skriver sen !
Peace & love<3

kuss

chillar me kuss spelar lite fifa och lyssnar på musik ahah tungtung !!
tror jag ska åka hem t honom o sova där får se haha han bor i sollentuna så de blir långt till min skola i monr de e den men får se hur jag gör ! haha men hör av er annars om nån vill träffas ! peace & love!
hahahaha viiissst e han gullig på hästen xD hahaha nej men han kom hem från chile igår och hans kusiner e bönder så han fick ridda mycket häst ! hahahahahahahahahah

söndag

söndag i dag så vad ska man göra? ..
hah dessutom ere ju snö ute så kanske gå ut me systrarna eller kanske ringa några och köra snöfotboll haha tro mig de e kuul !
haha aja men iaf min kusin kom hem igår från chile så han kommer hit i dag ska käka middag me oss så får se vad som händer :D  sen vet jag inte vad som händer faktis om nån vill träffas så ere bara att höra av sig ;) !! men ska städa rummet lite nu och chilla tills min kuss kommer ;) så herrå ;) peace & love ! 
en bild från i fredags när vi fira min lille bror ;)

VECKANS LÅÅÅÅT !!

Veckans lååt garanerat !! mixad ov min broder Davide Correnti !! klicka på hans namn för att komma till ahns facebook ;) kommentera gärna här om vad ni tyckte om mixen ;) !!

va händer?

ajde vad händer i dag alla ?
haha min dag i dag börja katastroff -.- hade match i morse i tyresö vallen utomhus, vi torska mot sköndal -.- fattar inte hur i kunde förlora -.- vi spela helt konstigt inget gick som de skulle kändes det som och så plus att vi körde med 3 backs linje .. fattar inte varför ! aja vi torska 4-1 skämmit men vad ska man göra ! vi kör returmatch om tre veckor igen då jävlar ska vi vinna över dom asså !
.
aja vad händer i kväll då folket ? några grymma planer ? såfall säg till har inte ett skit att göra asså -.- om inte de jag hade tänkt händer dåra .. men får väl se men om ni vet något ber er hör av er ! va inte snåla och så ! haha aja ska chilla nu i sängen tills någon säger till något eller om de händer nåt får se men ska kolla film elelr nåt nu skriver senare ;) hejdå !!
.
juste sprid min blogg snälla vore fett tungt av er om nii gjorde de !
en bild från balen när jag sluta nian ;) <3

Länkbyte

Tryck på bilderna för att komme t deras bloggar :) <3


FREDAG!

Vad händer i dag folket ? de e fredag !!
haha själv ska jag typ vara hemma för min lille bror fyllde år i tisdags men han ska fira idag med sina kompisar så ska väll stanna hemma och passa dom så dom inte gör något dumt ;) hahah nej men annars ska jag väl ut eller kanske gå t kyrkan får väl se vad som händer ! om ni vet fest eller så hör av er !! så kan vi diskutera om jag ska komma eller så ;) haha men vi hörrs ska chilla lite nu o såå ;)
herrå ;) peace & love folket ;) <3


haha grattis igen jorgito hoppas du får en bra dag i dag ;) kärlek !

-

sorry att jag inte skrev igår ;) va helt död och hade träning ..
Träningen var härlig de va mycket folk igen ! så skönt när träningen e mer seriös och så de va bra tempo och alla krigade ! vi började med enkel uppvärming sen körde vi lite snabbhets träning de va galet skön övning, sen efter de körde vi passnings övning och så i början var allting bra men efter ett tag när vi utveckla övningen så blev de lite svårare typ eller de blev fel ett par gången men de gick hyfsat bra ändå ;) efter de körde vi match de va bra spel och så sen så va träningen slut ! mycket skön träning !
iallafall i dag kom jag till sisata lektionen försov mig haha å nu har jag matte enkelt sen efter får vi se vad siom händer kanske träffa någon eller så men aja skriver nog ikväll ;) herrå , peace & love ! <3
bild från nyår ! :) <3

haha vikarie !

hahaha vi har typ samhällskunskap och vi har vikarie ljug inte han e fiin !! ahhahahahahaha ! och han sitter och flörtar med mickis i min klass hahahah sen ingen sitter och lyssnar på han eller kanske 3-4 st haha ! och vi ska ståå ut me han i 2 veckor hahah tycker synd om honom xD men de lär bli kul :)
aja vi ska typ tagga snart till sl hallen o kolla innebandy dm ! för de e såå tråkig lektion så typ kl 9 går vi härifrån klassen haha!
aja skriver seen !
Peace & love!

SLUT


sådär då ! de säger väl allt !!
haha såå skönt att barca vinner ! andra halvlek mycket bra ! vissa tråkiga händelser dåra men aja matchen e slut och mycket fint resultat ! eller va säger ni ?
börjar matchen med mål utav ronaldo mycket ÄCKLIGT mål dåra !
sen så gör Puyol ett mycket fint nick mål på hörna därefter dycker Abidal upp i anfallet får en underbar boll utav Messi som abidal hanterar fint och lägger in den i sidan om casillas och tar ledningen med 2-1 som matcher slutar !

grymt bra kväll nu kan man sova med ett leende på läpparna eller va sägs ;) haha aja ska sova nu hörs i morgon ! Peace and love Bless <3

knass

aja barca gör inte den bästa halvleken och real leder med 1-0 -.- men de va äckligt mål av ronaldo tråkigt att han e så sjukt snabb och mycket dålig utav pinto de där skottet ska han rädda ! men aja tyvär ligger barca under med 1-0 nu men de e fortfarande 45 minuter kvar och de e låång tid ! tror inte Ronaldo pallar mer han skadade sig typ direkt efter målet så får väll se hur fortsätningen ser ut men VISCA BARCA VISCA CATALUÑA!
BARCA NI VÄNDER DETTA !
juste i mina ögon just nu har inesta vart matchen lirare första halvlek !!

BARCA vs REAL

Matchen är igång nu vilka tror ni vinner ? själv tror jag barca vinner så tyvär REAL ni vinner inte !!
VISCA BARCA VISCA CATALUÑA !

Länkbyte

Länkbyte med några katter ! tryck på bilderna för att komma till deras bloggar.



Länkbyte


Länkbyte me denna söta tjej ;) för att läsa hennes blogg tryck på bilden eller klicka häär !

Faan

asså faan dååå ! jag ber mamam tippa åt mig till några mmatcher i dag sen så ringer hon mig medans hon ska tippa och allt de och de första jag säger till henne inga handicap ta hela matchen hon ba okej jag för hjälp här sen när hon e klar ringer hon mig och säger så nu e allt klart när hon kommer hem så kollar jag på lappen så står de 2 st med handicap -.- asså varfööörrr :(
image description
aja skt i kanske kan vinna på de här me hoppas jag -.-
snacka iallafall me jorge olivares nyss men ska spela fifa nu skriv om ni vågar möta mig ;) haha (har xBox 360) så om ni vill spela live skriv va ni heter o jag lägger till !

sjuk + el clasico

som rubriken säger -.- e sjuk så ligger hemma o chillar och tar de lugnt vaknade inte för så länge sen men aja ska typ spela lite fifa nu och så men får se vad som händer senare om jag mår bättre -.- i kväll ere ju el clasico !! så tuungt ! hoppas jag mår bättre till den för då kan ni ju höra av er sen vi kan kolla här ;) haha nej men får se kanske kollar me några stycken eller så ..
aja ska spela nu skriver sen ! kärlek o respekt <3
De kommer bli en galen match ! vilka tror ni vinner ?  ;)

!!

hann inte skriva i dag innan träningen för min dator stängdes av så fort jag skulle läga in inlägget ..
men aja hade träning i dag kändes skönt ! vi var typ 21 personer på träningen i dag, de va många som provtränade idag så de va härligt med lite mer folk ! vi började med enkel uppvärmning sen körde vi några enkla övningar sen delade upp i 3 lag och spelade 2 mål i resten av träningen de laget som inte spelade fick löppa vid sidan om medans de andra spelade och sen byte man o så ! men aja de va grym träning och jobbigt som fan attt löppa ..
aja ska spela lite fifa nu med min lille bror som fyller år i dag dessutom ! Grattis broor ! <3
men hare bra Peace and love bless ! <3
en bild med grabbarna från kyrkan ! kärlek o respekt ! Bless !

-

kom t skolan nyss ..  juste pallade inte skriva igår va helt död men iallafall hade ju träning haha och självklart drev hela laget om min blogg haha men skiter i va dom säger :) haha men träningen va okej, vi körde lite löpning ibörjan sen idioten ett par gånger sen körde vi snabba fötter, efter de va man typ ganska död... sen körde vi typ match i 50 min dom 10 första minuterna gick åt helvete ! de va typ inte seriöst men efter att vår tränare sa till blev allt mycket bättre !
men aja nu e jag i skolan -.- har lärande o utveckling ganska så rolig lektion ;)
idag ere inte så läng dag i skolan har typ lärande o utveckling nu till 11 sen lunch sen mentorstid och då gör vi inte så mkt så kommer senast sluta runt 1 !! sköönt fast senare på kvällen kl 7 har jag träning i tyresö vallen utom hus då ;) men de e chill ! aja uppdaterar sen ! Peace and love ! <3
en enkel bild taggen för ett tag sen men aja ;)
glöm inte att du kan tj'na pengar på din blogg :) tryck på bilden här nedanför :)

färgade linser, pengar ?

coola färgade linser ? tryck på bilderna nedaför för att se flera olika !
tryck på bilden bli medlem och börja tjäna pengar på din blogg enkelt !!
|
|
V
har du ingen blogg eller pallar du inte blogga ?
du kan ändå tjäna pengar ! tryck på nån av bilderna här nedaför bli medlem och tjäna oengar inte så svårt !
du får 20 kr i början och du får 25 kr för att bara gilla fb sidan sen finns de massa mer saker du tjäner penger på ! varför inte teste bara ? :)
plusikassan.se plusikassan.se plusikassan.se plusikassan.se plusikassan.se

hemma

hemma från träningen de blir sent inlägg men skit i !
de tung träning löppte i början vi körde idioten och typ snabba fötter sen så körde vi match ! aja ska sova skriver i morn godnatt peace & love <3

träning

laddar in för träning ska börja fixa mina grejer sen måste jag flygga till träningen annars kommer jag sent :O
aja här kommer en liten video från st cupen när jag gör bort en spelare men tyvär missar aaja här har ni videon

intee världens bästa kvallite men den funkar ;) har nr 7 i de gula laget alltså tyresö ! aja hejdå peace & love ! <3

match !

Jag Bryan Ramirez Vivanco gör en fin fint på match har nr 7 på tröjan i de gula laget med lagkaptens bindeln alltså tyresö ff !


chillar med Alex Classon


tryck på bilden för att komma till hans fb
just nu chillar man med honom på engelskan skitt kefft asså !
aja adda honom !!
Peace & love <3

skolan

tjaa sitter i skolan nu med chane och kollar runt på lite grejer :)
hade fotboll i morse i 2 o en halv timme sen teori vi gjorde inte så mycket på träningen kom typ en halvtimma sen haha vad ska man göra ? fick typ värma upp lite själv sen körde vi en typ dribel bana sen match resten av träningen fett skön träning :) islutet så blir de alltid lall sjlvklart haha  !
snart ska jag ha engelska skit keefft ! men aja i kväll har jag träning kl 9 i tyresö bollmorahallen !  skriver om en stund när jag har engelska om de e tråkigt ;)
Peace & love ! <3
en enkel bild på johnbuer gymnasiet ;) här går jag ;)

Godnatt !! <3

Godnatt alla ! i morn blir de en tung dag börjar skolan med 3 timmars fotboll haha börjar 08.15 -.-  sen blir de engleska och sen slutar jag 15.15 !
efter skolan blire att rulla hem fixa väskan för träning på kvällen igen med tyresö ! asså älska måndagar !! de e så de ska va fast ta bort engelskan -.-
aja ska sova nu så jag har krafter till i morn ! jag skriver i morn om hur träningen såg ut och hur de gick och massa sånt haha men aja godnatt sov gott alla ! Peace & love ! Bless <3
Fotboll e verkligen livet asså !! älskar fotboll me hela mit hjärta ! inge snacka om saken <3

kolla ögonen !!

katt eller ? ;)  tryck för att se mer om ögon färger ;) <3

Länkbyte

länkbyte med mina fina kompisar haha !  Tryck på bilden för att komma till deras blogg.

Tjäna pengar på flera sätt !!

vill du tjäna pengar ? här är 2 olika sidor jag vet om man kan tjäna massa pengar ena måste man ha blogg på den andra behöver du inte tro mig de funkar !
varför inte tjäna enkla pengar bara på att sitta vid dator? ;)
klicka på bilderna nedanför för att kunna bli medlem och börja tjäna dina para ;)
plusikassan.se
med blogg                                                        utan blogg

framme!

framme hos min kuss nu sitter och äter o chillar lite,
vi ska inte göra så mkt typ driva me lite folk eller så haha får se de kanske blir nån av er vi driver me haha vem vet ;)
eller så kommer madicken o olivia hit haha antar att nåting kul kommer vi att göra iaf !
får väll se hahaha men skriver senare !
juste ! i morn börjar jag blogga mer om fotbollen och träningar och massa sånt men de kommer lite om dagen också ;) men ni får väl hålla er uppdaterade för att se vad som skrivs ;)
Peace & love ! <3
en bild på mig och min minsta syster :) <3

tagga t Kusse !

rubriken säger allt ;) ska fixa mina grejer nu och röra mig mot bredäng t min kusse !
så smsa och va social på vägen ditt ;) sen när jag kommer ditt ska jag fixa länk byte ooch de också
men vi hörs kärlek & respek!!
liten enkel bild ;) ses ! Peace & love !

Tjäna Pengar? ;)

VILL DU TJÄNA PENGAR PÅ DIN BLOGG?
tryck på bilden här ovanför !

idag !

Tjaa alla läsare;) haha
vakna för en stund sen chillar lite i sängen nu och letar efter lediga inomhushallar så man kan tagga och spela lite boll ! så om ni vet någon hall hör av er eller om nåån ska spela hör av er också för jag vill lira fotboll nu asså har skit tråkigt -.- . om jag inte hitta nån hall eller så blir de nog ut och springa eller gyma eller nåt kanske annars träffa lite folk o hitta på något ! vi får väl se vart dagen leder mig haha ! men hör av er om ni vet nån hall eller så !

fick en fråga om vilket lag jag spelar i !
jag spelar i tyresö ff p95 just nu ! de går bra känns de som träningarna börjar bli mer allvar och så, skönt ! vi ska spela PA nästa år så de kommer bli grymt de e massa nya spela också som kommer o tränar med oss och de e inge dåliga spelar asså !

men aja ska kolla me lite folk nu om vad som händer i dag ! uppdaterar lite senare hare bra
Kärlek & respekt <3


KÄRLEK till Tyresö !

chillar !

börjar skriva om fotbollen och de på måndag för då börjar allvaret igen ;)
så nu idag blir de bara massa lall inlägg !!
just nu sitter man me martin och snackar lur och spelar fifa ! de e livet asså!
imorn tror jag de blir att spela fotboll me grabbarna eller nåt så hör av er om ni pallar spela vart som hälst de går att spela bara ;)
men ska fortsätta spela nu hörs ;)
Tjaråå !!

börjar skriva om fotbollen och de på måndag för då börjar allverat igen ;)  så nu idag blir de bara massa lall inlägg !!  just nu sitter man me martin och snackar lur och spelar fifa ! de e livet asså!  imorn tror jag de blir att spela fotboll me grabbarna eller nåt så hör av er om ni pallar spela vart som hälst de går att spela bara ;)   men ska fortsätta spela nu hörs ;)   Tjaråå !!    (hahaha keff bild men pallar inte göra värsta grejen -.- )

första inlägget för mig då -.-

första inlägget på bloggen fick inte jag göra -.-
men iaf de här är mitt första inlägg !
jag heter Bryan Ramirez Vivanco, är chilenare och vad mer ska jag säga jag ÄLSKAR fotboll
och de är de den här bloggen kommer att handla om !
här kommer ni få reda på om hur de går för mig i fotbollen, träningar, matcher och massa fotboll iallafall !!
hoppas ni gillar de och sprid gärna vidare så jag får massa läsare!!
kommer nog blogga lite om mina dagar också men mest av allt fotbollen
så ni vet så ere fotbollen jag dör för !!!

/ Olivia & Frida

Nu har jag fixat Bryans design, snygg eller huuuur? Kolla in min och Fridas blogg, Frida är Bryans bästis haha.
http://ofab.blogg.se/
http://ofab.blogg.se/
http://ofab.blogg.se/
http://ofab.blogg.se/
http://ofab.blogg.se/

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0